IGNITE Award kans voor Gelderse social startups

Na twee succesvolle regionale edities staat de IGNITE Award dit jaar open voor inzendingen uit heel Gelderland.

De prijs daagt startups uit om een echte sociale verandering in gang te zetten. Deelnemers maken kans op professionele begeleiding in het opzetten van hun onderneming én een investeringsbedrag van €100.000. Startende sociaal ondernemers met een goed idee of plan om sociale verandering teweeg te brengen in de Provincie Gelderland, kunnen meedoen aan de IGNITE award. Door tien vragen te beantwoorden over hun (toekomstige) bedrijf en in een videopitch duidelijk te maken hoe zij sociale impact gaan bereiken, maken ze kans op professionele ondersteuning in het verder uitwerken van hun ideeën. Uit alle aanmeldingen worden zes finalisten geselecteerd. Zij pitchen op donderdag 30 november 2017 hun businessplannen voor een gerenommeerde vakjury. Inschrijving loopt van 1 tot en met 28 september via IGNITEaward.nl.

IGNITE AWARD