Gemeentehuis Andelst te koop

Alle ambtenaren van de gemeente Overbetuwe gaan vanaf eind 2017 in Elst werken. De gemeente biedt daarom haar huidige locatie aan het Europaplein 1 in Andelst te koop aan.

  Foto gemeentehuis Andelst

Procedure

De verkoop gebeurt via een openbare inschrijving. Deze inschrijving loopt van 1 april tot 1 mei 2017 en wordt geregeld via notariskantoor Notarissen Elst. De richtprijs is € 585.000,00 k.k., uitgaande van het huidige bestemmingsplan (bestemming Maatschappelijk). U maakt uw belangstelling kenbaar door het inschrijfformulier voor 1 mei 2017 in te leveren bij dit notariskantoor. Documenten die u nodig kunt hebben als belangstellende:

Gunning

Het College van B&W neemt na het sluiten van de inschrijftermijn binnen 8 weken een besluit welke geïnteresseerde partij uiteindelijk de koop gegund wordt. Dit doet zij op basis van de prijs die wordt geboden én de (toekomst)plannen die de koper heeft voor de locatie en het pand.

Kijkdagen

Belangstellenden kunnen het pand bezichtigen op vrijdag 24 of vrijdag 31 maart tussen 10 uur en 12 uur. Graag vooraf aanmelden bij Linda van der Vegt (zie gegevens hieronder). Natuurlijk kunt u ook een aparte afspraak met haar maken.

Gemeentehuis Andelst  Gemeentehuis Andelst

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met mevrouw L. van der Vegt (0481) 362 300  of l.vandervegt@overbetuwe.nl